WILLGO.life- Let's move!

A nagy lakásrendezés után

Karantorna 3.

2020. április 05. - willgo.life

 

e0fe8f02-6bcb-4a23-a643-9a92d3bbc6b0.PNG

Tegye fel a kezét, aki úgy döntött kicsinosítja az otthonát! Most tegye fel a kezét az, aki ezt a legnagyobb odafigyeléssel tette a testére nézve!  Nekem sincs a magasban a kezem a második kijelentésre.

 

#stayhome

 

Itthon maradtunk, ahogy kérték tőlünk de nem tudtunk mihez kezdeni a ránk szabaduló szorongással, ezért úgy döntöttünk átrendezzük a lakást. Mert ha rend van kint, talán rend lesz bent is. Talán ahogy a szekrény mélyén turkálunk és válogatjuk át a 2 éve nem látott tárgyainkat, talán akkor nem aggódunk majd közben azon lesz-e munkánk fél év múlva. Talán ahogy a kezünkbe kerülnek a szuvenírek, amiket egy különleges nyaraláson vásároltunk egy varázslatos ki faluban, akkor nem az jut majd eszünkbe, hogy vajon lesz-e még lehetőségünk utazni. Talán, talán és talán. 

Engem elfoglalt ez a tevékenység, és ha csak a pillanat töredékéig is, de nem gondoltam operatív törzsekre, vakcinákra, maszkokra és nem aggódtam a nagyszüleim miatt. Annyira elfoglalt a rend gondolata, hogy az egyetemen töltött évek alatt szinte belém kalapált "hogyan emeljünk súlyos tárgyat, úgy hogy ne bántsuk a gerincet 101" nyom nélkül megszűnt létezni. Pedig most mindennél fontosabb lenne, hogy azonkívül, hogy otthon maradunk, egészségesek is maradunk.

#stayhealthy

 

Szóval itt vagyunk most, és annyira fókuszáljuk az energiánkat a kézmosásra, maszk helyes felvételére, hogy szép lassan még egy diplomás szakmabeli is elfelejtette, hogy az egészség nem a koronavírusig terjed. Az egészség ennél összetettebb, testi, mentális és szociális harmóniát jelent. Én ma annyit tehetek, hogy azoknak, akik hasonló cipőben járnak készítettem egy torna videót. Megkínzott tagjaink lazítására. A többiről később...

 Kovács Tímea 

Gyógytornász