WILLGO.life- Let's move!

Karácsonyi ajándék ötletek

Fitt ajándékok és inspirációk

2017. november 27. - willgo.life

 

img_1052.JPG

 

Ha karácsonyi ajándékozásról van szó, nem lehet elég hamar elkezdeni az ötletelést. Én mindig is a hasznos ajándékok híve voltam, nem szeretek venni valamit, csak azért, hogy legyen. Ezzel viszont a saját dolgomat nehezítem meg, hiszen kreatív ötletekkel előállni évről-évre egyre nehezebb. Úgyhogy ma összeszedtem az idei legjobb ötleteimet azoknak, akik már sportolnak és azoknak, akik majd fognak hála az ajándékodnak.  

 

A linkekért csak kattints a képre!

 

YOGA

Különleges jóga matrac

Egy gyönyörű jóga matracra nem lehet nemet mondani, feldobja a hangulatot, hozzá lehet öltözni, és teljes a harmónia. Na jó, azért matrachoz kevesen öltöznek hozzá, de ki tudja egy jó fotó kedvéért manapság sok mindenre készek vagyunk. Egy biztos ezt a jóga matracot még a nagymamához is el lehet vinni a karácsonyi turné során, mert utazáshoz is kiváló.joga4.jpg

 

Kulacs

A hidratálás nagyon fontos, ha egy ilyen szép üvegünk van, akkor pedig talán többször jut eszünkbe napközben a folyadék pótlás. Én imádom a sajátomat, és tényleg több vizet iszom mióta megkaptam, nem mellesleg pedig védhetjük vele a környezetet, hiszen nem lesz többé szükségünk műanyag palackra. 

eaquakek.jpg

Jóga kártyák

Még akkor is ha az, akit meglepnél vele már régóta jógázik, biztos örülne ezeknek a motiváló kártyáknak, nem csak jóga gyakorlatok de gyönyörű képek, és szöveget találhatóak ebben a gyűjteményben.

yoga.jpg

Jóga matrac frissítő spray

Ahogy nekünk, úgy a sport eszközeinknek is szükségük van néha felfrissülésre, főleg ha sokat koptatjuk őket. 

joga.jpg

 

 FOR HIM

 

Aktivitás mérő óra

Ha a férfiaknak kell ajándékot vásárolni, mi nők mindig hosszasan tépelődünk vajon minek is örülnének igazán. Amivel szerintem nem lehet mellényúlni azok a elektronikai kütyük. Egy ilyen aktivitás mérő órával esélyes, hogy a megajándékozott szerettünk, folyamatosan fogja róni a köröket a karácsonyfa körül. 

fitbit.jpg

 

Sport cipő

A cipők iránti szeretet nem csak minket nőket hajt, csak éppen míg mi elalélunk egy gyönyörű tűsarkú láttán, az erősebbik nem tagjai inkább a sportcipőket gyűjtik trófeákként.

neki2.jpg

A futóknak

Tökéletes ajándék lehet, egy karpánt, amiben a telefont kényelmesen magukkal tudják vinni.

futashoz.jpg

Foam Roller

A Foam Roller jó tulajdonságairól már írtam, és egy igazán hasznos ajándéknak tartom, főleg mivel a férfiak sokkal kötöttebbek tudnak lenni. 

foam_roller.jpg

FOR HER

 

Sport melltartó

Lányoknak szerintem sokkal könnyebb ajándékot venni, hiszen bármi ami öltözködéssel, divattal, vagy szépségápolással kapcsolatos osztatlan sikert arat. Mert sport melltartóból sosem árt még egy.

forher5.jpg

Sport cipő

A cipő gyűjtés megrögzött híveit is meg lehet lepni, egy gyönyörű edzőcipővel.

forher.jpg

Fejpánt

Engem kimondottan idegesít, hogy a csodálatos babahajaim edzés közben külön életet kezdenek a megkérdezésem nélkül. Erre lehet jó megoldás a fejpánt. A sweatband csúszásgátlós, és karácsonyra színben passzoló ajándék csomagokkal álltak elő, sokféle mintával és árnyalattal. 

sweatband.png

Remélem sikerült jó ötleteket adnom, én bármelyiket szívesen elfogadnám:) 

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Kovács Tímea

@willgo.life